Vrijwilliger bij Stichting Struikrovers

Stichting Struikrovers is bezig met het opzetten van een actief vrijwilligersbeleid, op basis van enkele werkgroepjes. Je wordt zo goed mogelijk begeleid en leert veel over marters en hun levenswijze in Nederland.

Als je veldonderzoek doet kom je in prachtige natuurgebieden en kom je op plekken waar anderen niet (mogen) komen.

Je werkt in een leuk en dynamisch team en is er ruimte voor je eigen inbreng.

Geef je op

Zie jij het wel zitten en wil je iets doen voor de marters? Stuur dan een e-mail met wat info over jezelf naar info@stichtingstruikrovers.nl. Je ontvangt dan informatie over de diverse werkgroepjes en over de gang van zaken.