Donateur worden

Het beschermingswerk van Stichting Struikrovers kost geld. We hebben geen vaste inkomsten en we ontvangen geen subsidie.

Elke eenmalige bijdrage is meer dan welkom.

Met jouw bijdrage steun je de inzet van Stichting Struikrovers voor marters die het moeilijk hebben in Nederland. Bovendien help je individuele marters in nood (opvang).

Je kunt Stichting Struikrovers ook steunen door vaste donateur te worden.

Vanaf € 25,- per jaar steun je ons. Je ontvangt ‘struikrovers’; onze digitale nieuwsbrief en je bent welkom op onze jaarlijkse velddag.

Ik wil graag doneren